Αρχική arrow Αστεία-Παράξενα arrow Άνδρας με χειροπέδες επιχειρεί να αποδράσει από πλυντήριο σε λειτουργία

Άνδρας με χειροπέδες επιχειρεί να αποδράσει από πλυντήριο σε λειτουργία

Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016

Άνδρας με χειροπέδες επιχειρεί να αποδράσει από πλυντήριο σε λειτουργία (video)

Ο Rick Maisel ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει μεγάλη βουτιά κι αυτό γιατί κατάφερε να «βουτήξει» σε ένα πλυντήριο ρούχων που βρισκόταν σε λειτουργία.

Ο Maisel φημίζεται για τα επικίνδυνα ακροβατικά του, όπως εκείνο που είχε κρεμαστεί από ένα αερόστατο θερμού αέρα και κατάφερε να ξεφύγει παρόλο που ήταν δεμένος με έναν ζουρλομανδύα.

Αλλά το πιο γνωστό κι πιο επικίνδυνο κατόρθωμά του το πέτυχε όταν κατάφερε να ξεφύγει από ένα πλυντήριο ρούχων στο οποίο μπήκε δεμένος χειροπόδαρα με χειροπέδες, ενώ εκείνο εκτελούσε κανονικά κάποιο πρόγραμμα πλύσης.

Ο Maisel πρόσφατα αποκάλυψε το κόλπο του στο «The Wizard Of Odd», ένα κανάλι στο YouTube το οποίο περιλαμβάνει διάφορα βίντεο με ανθρώπους που επιδίδονται σε παράξενες δραστηριότητες.

«Μπορώ να δραπετεύσω από οποιοδήποτε πλυντήριο, οποιασδήποτε μάρκας, εφόσον αυτό διαθέτει πόρτα τουλάχιστον 14 ιντσών και κάδο 27ιντσών», λέει ο Maisel στο βίντεο προτού μπει μέσα στο πλυντήριο. «Έχω καταφέρει να ξεφύγω από 40 διαφορετικές μάρκες πλυντηρίων σε 42 χώρες», προσθέτει.

Για τους περισσότερους ανθρώπους το να χωρέσουν σε ένα πλυντήριο θα ήταν αποτελούσε από μόνο του ένα κατόρθωμα. Πόσο μάλλον αν σκεφτούμε τις περιστροφές, το σαπούνι και όλο το νερό που υπάρχει εκεί μέσα.

Ο Maisel κάνει τα πράγματα να φαίνονται ακόμη πιο δύσκολα, δεδομένου ότι μπήκε μέσα στο πλυντήριο έχοντας δεμένα με χειροπέδες τα χέρια και τα πόδια του.

«Όχι μόνο θα μπορούσα να πνιγώ από το πολύ σαπούνι και το νερό που υπάρχει εκεί μέσα αλλά θα μπορούσα να βγω εντελώς νοκ αουτ εξαιτίας των 20 κιλών χειροπεδών που θα περιστρέφονται μαζί μου μέσα στο πλυντήριο», είπε.

«Περιττό να σας πω ότι δεν πρέπει να το επιχειρήσετε αυτό σπίτι ή οπουδήποτε αλλού!»

, τόνισε.

http://www.huffingtonpost.gr/

Comments:

< Προηγούμενα Επόμενα >


Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Flash Player

Paparazzi Menu

Event Calendar

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
Σεπ 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 Νοέ Νοέ Νοέ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2018/10/22
Kefalonia, Greece

Ανατ.: 06:56
Δύση: 17:48

Σελήνη
13 ημερών

Αβερκίου του ισαποστόλου, των Αγίων 7 παίδων των εν Εφέσω

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...