Αρχική arrow Αστεία-Παράξενα arrow 10 Δικαιολογίες για να μη βγείτε Σάββατο βράδυ

10 Δικαιολογίες για να μη βγείτε Σάββατο βράδυ

Σάββατο, 04 Οκτώβριος 2014

10 Δικαιολογίες για να μη βγείτε Σάββατο βράδυ

Κάθεστε χαλαροί σπίτι, απολαμβάνετε το σαββατόβραδό σας χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα και ξάφνου χτυπάει το κινητό και σας λένε έλα θα βγούμε.

Μην πανικοβληθείτε. Ο πανικός δεν θα ωφελήσει σε τίποτα. Θέλει καθαρό μυαλό για ν' αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους καταστάσεις. Κι επειδή δεν το έχετε, ορίστε μερικές δικαιολογίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την έξοδο για κανά τεταρτάκι το πολύ γιατί σιγά μη σας πιστέψει και κανείς.

«Είμαι έγκυος». Έχει διάρκεια εννέα μήνες με δυνατότητα ανανέωσης και εξαρτάται απ' το πόσα παιδιά είστε πρόθυμοι να νοικιάσετε για να τα δείχνετε μετά στους φίλους σας. Δουλεύει καλύτερα αν είστε γυναίκα χωρίς αυτό να μας δεσμεύει απαραίτητα.


«Είμαι λυκάνθρωπος». Έχει διάρκεια για μία νύχτα και απαιτεί να έχουμε πανσέληνο για να πιάσει. Η έντονη τριχοφυία αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες επιτυχίας. «Είμαι άνεργος». Η απόλυτη δικαιολογία της εποχής, γίνεται πιστευτή απ' όλους κι απ' όλα. Να 'ναι καλά η κρίση παναγία μου. «Είμαι ανάμεσα σ΄αυτό και αυτό το ρούχο». Πολύ καλή δικαιολογία με δυνατότητα χρήσης για πολλά Σάββατα. Αν είστε γυναίκα κάνατε την τύχη σας.

«Είμαι καναπέ». Πολύ καλή δικαιολογία γιατί στην τελική ποιος θέλει να βγει μ' έναν καναπέ; Κανείς. «Είμαι σε εξεταστική». Περίεργη δικαιολογία που δε γίνεται εύκολα πιστευτή ειδικά αν αυτός που τη λέει τελευταία φόρα που διάβασε ήταν στις πανελλήνιες.

«Είμαι σε σχέση». Αν δεν είστε σε σχέση και το λέτε στα ψέματα θα πρέπει να παρουσιάσετε και το έτερον ήμισυ κάποια στιγμή γιατί ίσως κινήσετε υποψίες. Αν είστε όντως σε σχέση δεν καταλαβαίνω γιατί διαβάζετε το συγκεκριμένο κείμενο, λες και θα σας προτείνει κανείς να βγείτε μαζί του. Χοχοχο.

«Είμαι ο Μπάτμαν». Σε περίπτωση που όντως είστε ο Μπάτμαν. «Είμαι ο Μαζωνάκης». Αν όντως είστε ο Μαζωνάκης τότε είστε πολύ τυχερός όχι επειδή είστε ο Μαζωνάκης αλλά γιατί πρέπει κάθε βράδυ του Σαββάτου να κλαίτε και να είστε του θανάτου οπότε μια χαρά ξεμπερδέψατε, αλίμονο σε μας.

«Είμαι αυτός που είμαι και σ' όποιον αρέσω». Δικαιολογία έκτακτης ανάγκης. Τη χρησιμοποιούμε μόνο όταν δεν μας έχουν πιστέψει με τις προηγούμενες που είναι και το πιο πιθανό εδώ που τα λέμε και μας έχουν φτάσει στα όριά μας. Για να γίνει 100% πειστική συνοδεύεται από δυνατές φωνές, χτύπημα χεριού στο τραπέζι και κλείσιμο τηλεφώνου.

P.S να είστε προετοιμασμένοι μετά να μείνετε χωρίς φίλους

Πηγή: www.lifo.gr

Comments:

< Προηγούμενα Επόμενα >


Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Flash Player

Paparazzi Menu

Event Calendar

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
Σεπ 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 Νοέ Νοέ Νοέ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2018/10/21
Kefalonia, Greece

Ανατ.: 06:55
Δύση: 17:49

Σελήνη
12 ημερών

Ιλαρίωνος, Σωκράτους, Θεοδότης μάρτυρος, Φιλοθέου, Βαρνάβα και Ιλαρίωνος των οσίων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...