Αρχική arrow Αστεία-Παράξενα arrow Η γιαγιά που έδωσε τη σύνταξή της για να κάνουν Πάσχα φτωχά παιδιά

Η γιαγιά που έδωσε τη σύνταξή της για να κάνουν Πάσχα φτωχά παιδιά

Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2015

Συγκινητική ιστορία!

Η γιαγιά που έδωσε τη σύνταξή της για να κάνουν Πάσχα φτωχά παιδιά

Μια ηλικιωμένη από την Πάτρα συγκίνησε με την πράξη της, καθώς αποφάσισε να δωρίσει ολόκληρη την σύνταξή της στα φτωχά παιδιά, ώστε να γιορτάσουν και αυτά χαρούμενα το Πάσχα. Και μην φανταστείτε πως η κ. Ευγενία, όπως ονομάζεται η γλυκύτατη γυναίκα, παίρνει πολλά χρήματα, καθώς το ποσό που λαμβάνει ως σύνταξη είναι μόλις 500 ευρώ, με τα οποία και περνάει τον κάθε μήνα της.

Αυτόν τον μήνα όμως αποφάσισε να μειώσει λίγο τα δικά της έξοδα, για να δώσει χαρά στα άπορα παιδιά της περιοχής αυτές τις ημέρες. Έτσι λοιπόν, η κ. Ευγενία πήγε στα γραφεία της Εθελοντικής Ομάδας «Χέρι-Χέρι» και έδωσε τα χρήματά της, λέγοντας στους υπευθύνους ότι τα προόριζε γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Σαφώς και οι άνθρωποι του συλλόγου συγκινήθηκαν και δέχτηκαν με πολύ μεγάλη χαρά την προσφορά της γενναιόδωρης γιαγιάς. Μάλιστα δεν είχαν ποτέ μέχρι τώρα μια παρόμοια προσφορά.

Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, την ώρα που πήγαιναν να παραλάβουν κάποια κουτιά με πάνες, τους περίμενε μια έκπληξη, την οποία δεν είχαν φανταστεί ποτέ τους. Ένα ακόμα μεγάλο πακέτο ήταν εκεί γι' αυτούς, μεγάλο όμως όχι λόγω του ποσού, αλλά λόγω της αγάπης με την οποία δόθηκε. Η γιαγιά φαίνεται πως έμαθε για τον συγκεκριμένο σύλλογο από τον εγγονό της, ο οποίος εργάζεται μαζί με τη γυναίκα που προσέφερε τις πάνες, και έτσι αποφάσισε να δώσει και αυτή το δικό της δώρο. Αγόρασε λοιπόν πολλά καλούδια στα μικρά παιδιά και όλη η ομάδα την ευχαριστεί γι' αυτό.

Το καλό είναι, πως στις προσπάθειες της ομάδας «Χέρι-Χέρι» συνδράμουν πολλοί Πατρινοί, ενισχύοντας οικονομικά, υλικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά όσους βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση στην πόλη τους. Η κ. Νικολοπούλου πάντως, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, ευχαρίστησε, πέρα από την κ. Ευγενία, και τη φίλη του εγγονού της, η οποία καταφέρνει να ευαισθητοποιεί και άλλους ανθρώπους να βοηθήσουν και να στηρίξουν τους άτυχους συνανθρώπους τους.E-Radio.gr Daily

Comments:

< Προηγούμενα Επόμενα >


Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Flash Player

Paparazzi Menu

Event Calendar

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
Σεπ 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 Νοέ Νοέ Νοέ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2018/10/21
Kefalonia, Greece

Ανατ.: 06:55
Δύση: 17:49

Σελήνη
12 ημερών

Ιλαρίωνος, Σωκράτους, Θεοδότης μάρτυρος, Φιλοθέου, Βαρνάβα και Ιλαρίωνος των οσίων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...