Αρχική arrow Αστεία-Παράξενα arrow Πιθανά ερειπωμένα κτίσματα

Πιθανά ερειπωμένα κτίσματα

Κυριακή, 18 Μάιος 2014

Τα μυστήρια της Σελήνης:

Πιθανά ερειπωμένα κτίσματα

Ένα video που δημοσιοποιήθηκε το 2006 από την ισπανική τηλεόραση δείχνει περίεργα κτίσματα στην επιφάνεια της Σελήνης, βόρεια του κρατήρα Μόλτε, στη θάλασσα της Ηρεμίας. Τα κτίσματα κινηματογράφησε ένας αστροναύτης καθώς όλο το πλήρωμα προχωρούσε μέσα σε αυτά. Στη θαμπή εικόνα φαίνονται εγκαταλειμμένα και ερειπωμένα με πολύ προχωρημένη αρχιτεκτονική, μέσα από τα οποία διακρίνεται ένας από τους αστροναύτες του «Apollo 11» να συλλέγει υπολείμματα στην ύπαιθρο! Σύμφωνα με την τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση σε γράφημα που έκαναν οι Ισπανοί, η εγκατάσταση έχει μήκος εξήντα μέτρα και πλάτος εννέα.


Στις 10 Δεκεμβρίου του 2006, ένας χρήστης του διαδικτύου με κωδικό όνομα Btimsah δημοσιοποιεί φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας που, όπως ισχυρίζεται, κατέγραψε δορυφόρος στην επιφάνεια της Σελήνης. Στις φωτογραφίες διακρίνονται δύο διαφορετικά κτίρια σε σχήμα πενταγώνου, αρκετά κυκλικά και δύο ημικυκλικά που τα ενώνει κάτι που μοιάζει σαν γέφυρα!

Στις 23 Φεβρουαρίου του 2007, ο γνωστός Ιταλός ερευνητής UFO Φράνκο Τσέντι δημοσιοποιεί φωτογραφίες που απεικονίζουν μια ολόκληρη πόλη στη γεμάτη κρατήρες επιφάνεια του φεγγαριού! Τα πλάνα έχουν τραβηχτεί από ψηλά και φαίνεται ότι αποτελούν υλικό της NASA από μια επιχείρηση φωτογράφησης με τον κωδικό ''Clementine''. Ο ερευνητής υπέβαλε σε ψηφιακή επεξεργασία το υλικό, ώστε να ζουμάρει τα πλάνα. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθαρό, φαίνονται όμως δεκάδες κυκλικά, τετράγωνα και ορθογώνια κτίσματα τα οποία συνδέονται με τεράστιες σωληνώσεις!


Στις 29 Απριλίου του 2007, ένας άλλος χρήστης με το κωδικό όνομα Xuackeman δημοσιοποιεί video, που όπως ισχυρίζεται, τράβηξε ο κυβερνήτης του «Apollo 15» Αλ Ουόρντεν με φακό 35 mm από απόσταση 119 χλμ. από την επιφάνεια, περιμένοντας τη σεληνάκατο με τους δύο συντρόφους του. Απεικονίζει δύο πολύγωνα κτίσματα στον κρατήρα Τσιολκόφσκι και περιλαμβάνει γραφικές αναπαραστάσεις της NASA για μελλοντικές βάσεις στη Σελήνη, που μοιάζουν πολύ με όσα φαίνονται στο υλικό.

Προς το παρόν, η NASA δεν έχει πάρει θέση για τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Όμως στις 18 Νοεμβρίου του 2009, η NASA 'LCROSS / LRO Unmanned'' δημοσιεύει υψηλής ανάλυσης φωτογραφία στα πλαίσια ανακάλυψης νερού που δείχνει, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, κρυστάλλινους πύργους πάγου πέρα από κάθε φαντασία. Πύργοι που μοιάζουν πάρα πολύ με τα κτήρια που δημοσιεύθηκαν 3 χρόνια πριν από τα ισπανικά κανάλια.


Γενικότερα έχουν παρατηρηθεί πάνω από 700 (!) παράξενοι σχηματισμοί εδάφους στην επιφάνεια της σελήνης, άλλοι σε σχήμα πυραμίδας ή κώνου, περίεργες τρύπες που δεν γνωρίζει κανείς το βάθος τους, αλλά και ένας μυστηριώδης τετραγωνισμένος τεράστιος μονόλιθος.


Πηγή: http://www.fotovoltos.gr/

Comments:

< Προηγούμενα Επόμενα >


Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Flash Player

Paparazzi Menu

Event Calendar

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
Οκτ Οκτ Οκτ 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 Δεκ Δεκ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2017/11/20
Kefalonia, Greece

Ανατ.: 07:27
Δύση: 17:18

Σελήνη
1 ημέρας

Γρηγορίου Δεκαπολίτου, Πρόκλου, Μαξίμου και Ανατολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...