Αρχική arrow Αστεία-Παράξενα arrow Πώς ψηφίζει το κάθε ζώδιο;

Πώς ψηφίζει το κάθε ζώδιο;

Παρασκευή, 23 Ιανουάριος 2015

Πώς ψηφίζει το κάθε ζώδιο;


Αλήθεια, με ποια κριτήρια και πώς ψηφίζει το κάθε ζώδιο;ΚΡΙΟΣ
Ψηφίζει αυθόρμητα και υποστηρίζει την επιλογή του με ενθουσιασμό. Άλλοτε θα ψηφίσει σύμφωνα με το κόμμα που έχει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει και άλλοτε λειτουργεί περισσότερο ως αντιδραστικό στοιχείο και μπορεί να ψηφίσει τον πιο απίθανο συνδυασμό!

ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολα αλλάζει άποψη, θέλει σταθερότητα στη ζωή του και στις πολιτικές του προτιμήσεις. Εκείνη τη μέρα θα λειτουργήσει τελετουργικά και παραδοσιακά, θα ψηφίσει το πρωί, θα πάει για φαγητό και θα γυρίσει σπίτι να δει τα αποτελέσματα στην τηλεόραση. Δεν αποκλείεται να ψηφίσει σύμφωνα με το οικονομικό του συμφέρον.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Πρώτος στις εκστρατείες, θα υποστηρίξει θερμά αν πιστέψει κάποιον! Του αρέσει η βαβούρα αυτή των ημερών και θα το διασκεδάσει. Υποστηρίζει τη θέση του μέχρι τελικής πτώσεως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συνήθως ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση και αν ψηφίσει, θα ψηφίσει ό,τι και ο πατέρας του – μάλιστα θα πάει μαζί με την οικογένειά του στο εκλογικό τμήμα. Έπειτα θα απολαύσει ένα λουκούλειο γεύμα, για να συγχαρεί τον εαυτό του που τελικά πήγε να ψηφίσει.

ΛΕΩΝ
Πολιτικοποιημένο ζώδιο ο Λέοντας, θα απολαύσει κάθε φάση της διαδικασίας. Σίγουρα ήταν καλεσμένος σε πολιτικές δεξιώσεις και σίγουρα θα έχει φίλους που κατεβαίνουν στον πολιτικό στίβο... Δεν θα σου πει ποτέ τι ψήφισε, θα αφήσει ένα μυστήριο να πλανάται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα μελετήσει και θα σχολιάσει κάθε άποψη και κάθε θέση. Του αρέσει να μαθαίνει οτιδήποτε αφορά τις εκλογές. Παρατηρεί καλά τις κινήσεις τωνν κομμάτων και ρίχνει την ψήφο του πάντα με αμφιβολία.

ΖΥΓΟΣ
Σχεδόν ποτέ δεν είναι σίγουρος για την απόφασή του. Όταν τον ρωτούν τι θα ψηφίσει, λέει μισόλογα, γιατί δεν θέλει να τον χαρακτηρίσουν για την απόφασή του. Άλλωστε, μπορεί την άλλη μέρα να αλλάξει γνώμη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ψήφος του είναι μυστική και συχνά άλλο δηλώνει κι άλλο ψηφίζει. Πιστεύει στη δικαιοσύνη και την ισοτιμία, όμως δεν ξέρει ποιος μπορεί να του τα προσφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ρητορεύει και φαίνεται σταθερός και πιστός στην ιδεολογία του, όμως πολλές φορές άγεται και φέρεται από τα συναισθήματα ή τα κολλήματά του ή την υπερβολική αισιοδοξία του για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καμιά φορά σκέφτεται τι θα γινόταν αν κατέβαινε και ο ίδιος υποψήφιος. Του αρέσει η λογική, φοβάται τις μεγάλες αλλαγές και πιστεύει στις αξίες. Θα ψηφίσει συνετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχει δισταγμούς και αμφιβολίες, έπειτα θα καταλήξει κάπου μετά από πολλή σκέψη και στο τέλος μπορεί να ξεχαστεί και να μην ψηφίσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ψηφίζει με βάση μια ιδανική κατάσταση και συχνά απογοητεύεται από τις επιλογές του. Θα απογοητευτεί βαθιά αν πιστέψει σε κάποιον και αποδειχτεί λιγότερος των προσδοκιών.


E-Radio.gr Daily

Comments:

< Προηγούμενα Επόμενα >


Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Flash Player

Paparazzi Menu

Event Calendar

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
Σεπ 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 Νοέ Νοέ Νοέ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2018/10/22
Kefalonia, Greece

Ανατ.: 06:56
Δύση: 17:48

Σελήνη
13 ημερών

Αβερκίου του ισαποστόλου, των Αγίων 7 παίδων των εν Εφέσω

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...