Αρχική arrow Καλλιτεχνικά Νέα arrow Η έκθεση των καλλιτεχνών,Μαρία Δήμα και Julia Heurling, στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού

Η έκθεση των καλλιτεχνών,Μαρία Δήμα και Julia Heurling, στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού

Κυριακή, 14 Ιούνιος 2015

Μαρία Δήμα και Julia Heurling

Η έκθεση των καλλιτεχνών στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού

Διάλογος των καλλιτεχνών στον χώρο του  Ιόνιου Κέντρου

Φωτογραφίες|Ρεπορτάζ:Κατερίνα Φωκά

Το Σάββατο 13 Ιουνίου, στον Εκθεσιακό χώρο του Ιόνιου Κέντρου Τεχνών και Πολιτισμού, έγινε η επίσημη παρουσίαση της εξαιρετικής έκθεσης των καλλιτεχνών, Μαρίας Δήμα και Julias Heurling. Η διάρκεια της έκθεσης ήταν μόνο μία ημέρα και ένα μέρος της εγκατάστασης , λειτούργησε σαν ανοικτό στούντιο, όπου οι επισκέπτες παρακολούθησαν την εργασία. Η σχεδιάστρια Julia Heurling κάλεσε την εντόπια  καλλιτέχνιδα Μαρία Δήμα, σε ένα δημιουργικό διάλογο και σε ένα " καθορισμένο " χώρο με συμμετοχή της εφαρμοσμένης τέχνης.Ο εκθεσιακός χώρος του Ιόνιου Κέντρου ανέλαβε ενεργή συμμετοχή ως καθεαυτό μέρος ενός έργου τέχνης , αφήνοντας πίσω την παθητική ποιότητα του, δεδομένου ότι οι καλλιτέχνες σε μια κοινή προσπάθεια  ασχολήθηκαν με τον χώρο ως μια διάσταση και ως δεδομένο παράγοντα που αποτέλεσε το πλαίσιο της τοποθέτησης των εργασιών.


Η Julia Heurling, είναι σχεδιάστρια και καλλιτέχνης, με ειδίκευση στα μοτίβα και ειδικά στα υφάσματα.Το έργο της κυμαίνεται μεταξύ των πλαισίων του βιομηχανικού σχεδίου, σχεδιασμού προιόντων τέχνης και εννοιολογικής έρευνας.Σπούδασε στην Σχολή Υφαντουργίας της Σουηδίας στη Στοκχόλμη.
Η Μαρία Δήμα  είναι πτυχιούχος στην εικονογράφηση και μεταπτυχιακό στην φιλοσοφία γύρω από την τέχνη.Επαγγελματικά δραστήρια σε τομείς εφαρμοσμένων τεχνών, κυρίως storyboard, γραφιστική, κόμιξ,επιγραφοποιία, διδασκαλία εικαστικών από το 2002.

Φωτογραφίες | Ρεπορτάζ:

Κατερίνα Φωκά

Comments:

Τελευταία ενημέρωση Κυριακή, 14 Ιούνιος 2015
< Προηγούμενα Επόμενα >


Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Flash Player

Paparazzi Menu

Event Calendar

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
Σεπ 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 Νοέ Νοέ Νοέ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2018/10/19
Kefalonia, Greece

Ανατ.: 06:53
Δύση: 17:52

Σελήνη
9 ημερών

Ιωήλ προφήτου, Ουάρρου και Σαδώα μαρτύρων, Μνάσωνος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...