Αρχική arrow Μόδα και Ομορφιά arrow Eyeliner: έχει κι αυτό τα... μυστικά του!

Eyeliner: έχει κι αυτό τα... μυστικά του!

Σάββατο, 22 Νοέμβριος 2014

Eyeliner: έχει κι αυτό τα... μυστικά του!

Δεν είναι όλα τα eyeliners κατάλληλα για όλα τα μάτια και, σε κάθε περίπτωση, το κατάλληλο για εσάς προϊόν απαιτεί και την κατάλληλη εφαρμογή!


Της Δώρας Ρουμελιώτη


Είναι γεγονός ότι ένα μαύρο eyeliner "χαρίζει" έντονο, σέξι βλέμμα, ωστόσο, η εφαρμογή του μας ... δυσκολεύει συχνά τη ζωή! Διαβάστε, λοιπόν, πώς θα πετύχετε εύκολα και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Βήμα 1:
Προετοιμάστε κατάλληλα την περιοχή. Για παράδειγμα, αν η επιδερμίδα του κινητού βλεφάρου χαρακτηρίζεται από λιπαρότητα, θα πρέπει να απλώσετε πρώτα ένα primer, είτε χρησιμοποιώντας βουρτσάκι είτε απλά τα ακροδάχτυλά σας. Απλώστε, στη συνέχεια, το eyeliner και σταθεροποιήστε το με λίγη πούδρα.


Βήμα 2:
Σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξτε το σωστό eyeliner, λαμβάνοντας υπόψη ότι το υγρό είναι μεν ανθεκτικό, αλλά απαιτεί πολύ σταθερό χέρι γιατί είναι πιο δύσκολο να εφαρμοστεί. Το αδιάβροχο αντέχει, πάντως, παραπάνω από το κλασικό.


Βήμα 3:
Σχηματίστε τη γραμμή, εφαρμόζοντας το eyeliner όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Αν χρησιμοποιείτε eyeliner σε σκόνη, απλώστε το με ένα πολύ λεπτό, ειδικό βουρτσάκι στηρίζοντας το χέρι σας σε κάποιο σταθερό σημείο (στην τουαλέτα σας, για παράδειγμα) πριν τραβήξετε τη γραμμή. Κι αν θέλετε, μπορείτε να τη συνεχίσετε και πέρα από την εξωτερική γωνία του ματιού σας.


Βήμα 4:
Ολοκληρώστε, απλώνοντας μια σκιά ματιών σε ταιριαστή απόχρωση. Τινάξτε όμως πρώτα το πινέλο για να απομακρύνετε την περίσσια ποσότητα σκιάς, και έπειτα κάντε τελίτσες πάνω από το eyeliner για να ορίσετε τη γραμμή. Περάστε ξανά το πινέλο από την παλέτα και απλώστε τώρα ομοιόμορφα τη σκιά στο κινητό βλέφαρο, για μια τέλεια εμφάνιση!


Περισσότερα ρεπορταζ της Δώρας ρουμελιωτη στο morethanawoman

Comments:

Τελευταία ενημέρωση Σάββατο, 22 Νοέμβριος 2014
< Προηγούμενα Επόμενα >


Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Flash Player

Paparazzi Menu

Event Calendar

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
Σεπ 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 Νοέ Νοέ Νοέ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2018/10/22
Kefalonia, Greece

Ανατ.: 06:56
Δύση: 17:48

Σελήνη
13 ημερών

Αβερκίου του ισαποστόλου, των Αγίων 7 παίδων των εν Εφέσω

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...