Αρχική arrow Νέα - Ειδήσεις arrow Πετυχημένη, η... παρέμβαση της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης στα αποκριάτικα δρώμενα του Ληξουριού

Πετυχημένη, η... παρέμβαση της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης στα αποκριάτικα δρώμενα του Ληξουριού

Σάββατο, 12 Μάρτιος 2016

Δελτίο Τύπου

Πετυχημένη, η... «παρέμβαση» της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης στα αποκριάτικα δρώμενα του Ληξουριού

Α.Πετυχημένη, κατά γενική ομολογία, ήταν η «παρέμβαση» της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης στα αποκριάτικα δρώμενα του Ληξουριού. Θέλησε να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά μέσα σ' ένα όμορφο περιβάλλον να ξεδιπλώσουν τις καλλιτεχνικές κλίσεις τους και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να δοκιμαστούν στο ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα.

Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας 7 Μαρτίου δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους συγκεντρώθηκαν στο Μουσείο Ληξουριού και συμμετείχαν στο εργαστήρι μάσκας κάτω από την καθοδήγηση του Γερ. Σ. Γαλανού, αναπληρωτή αντιπροέδρου του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα γιορταστική με μουσική και χαρούμενες φωνές η εικαστικός κ. Μαρία Σαουλίδου κατεύθυνε τα παιδιά στο να απελευθερώσουν τη φαντασία τους και τη γνώση τους, ζωγραφίζοντας γύψινες μάσκες και ξύλινους αρλεκίνους με τέμπερες και χρώματα. Παράλληλα, με εμψυχώτρια την κ. Μαρία Παλιόγιαννη οργάνωσαν και συμμετείχαν τα παιδιά σε ομαδικά παιχνίδια με παντομίμα κ.λπ., αποδεικνύοντας τον αυθορμητισμό τους και την αποτελεσματικότητά τους σε θέματα επικοινωνίας και συνεργασίας.

Η Διευθύντρια και το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης ευχαριστούν όλους τους παραπάνω, καθώς επίσης τα μέλη της καρναβαλικής επιτροπής κ. Ρίτα Μουρελάτου και κ. Άννη Μοσχονά για τη βοήθεια τους και τον κ. Γιώργο Κατσιβέλη για τη στήριξη από την πλευρά της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ξεχωριστά, προφανώς, ευχαριστούν τα παιδιά, στους οποίους και εύχονται Καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.

Β. Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη

1. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου θα διοργανώσει την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, εκδήλωση στην αίθουσα του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ με ομιλία και μουσικό πρόγραμμα, και

2. με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) και της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23 Απριλίου) θα ετοιμάσει μέσα στον Απρίλιο Γιορτή για το Βιβλίο στο χώρο έξω από την προκατασκευασμένη αίθουσα.

Γι' αυτά θα υπάρξει έγκαιρα αναλυτική ενημέρωση και πρόσκληση.

Για το Εφορευτικό Συμβούλιο

Πέτρος Πετράτος

Comments:

< Προηγούμενα Επόμενα >


Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Flash Player

Paparazzi Menu

Event Calendar

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
Σεπ 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 Νοέ Νοέ Νοέ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2018/10/21
Kefalonia, Greece

Ανατ.: 06:55
Δύση: 17:49

Σελήνη
12 ημερών

Ιλαρίωνος, Σωκράτους, Θεοδότης μάρτυρος, Φιλοθέου, Βαρνάβα και Ιλαρίωνος των οσίων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...