Αρχική arrow Νέα - Ειδήσεις arrow Πρόγραμμα Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α

Πρόγραμμα Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α

Σάββατο, 28 Μάιος 2016

Πρόγραμμα Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :


Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία (Αθλήματα)  για τους υποψηφίους  θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 15-06-2016 ως και την Τετάρτη 29-06-2016  στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών και στο Κολυμβητήριο  «Α. Πεπανός», σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπάρχει στο έγγραφο.

Β. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες, κατά την προσέλευσή τους στην εξεταστική επιτροπή, (Παμπελοποννησιακό Εθνικό Στάδιο Πατρών, - είσοδος Δημοσιογράφων), πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1.- Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο.
2.- Δύο (2) μικρές πρόσφατες φωτογραφίες.
3.- Δελτίο εξεταζομένου από το Λύκειό τους ή την «Βεβαίωση Πρόσβασης» όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου.
4.- α) ακτινογραφία θώρακα πάνω στην οποία θα υπάρχει φωτογραφία του υποψηφίου, ιατρική γνωμάτευση με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού.
β) καρδιογράφημα με ιατρική γνωμάτευση.
γ) βεβαίωση οπτικής οξύτητας και αντίληψης των χρωμάτων με ιατρική γνωμάτευση.
Οι παραπάνω βεβαιώσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου, ή Ν.Π.Δ.Δ., ή Ιατρό του δημοσίου, ή και από Ιδιώτη Ιατρό.Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

Γ. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

- ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ: 1) Δρόμος 400 μ.  2) Άλμα σε μήκος τρεις (3) προσπάθειες από τις οποίες βαθμολογείται η καλύτερη,  3) Σφαιροβολία (βάρος σφαίρας 6 κιλών), τρεις (3) προσπάθειες από τις οποίες βαθμολογείται η καλύτερη και  4) Κολύμβηση 50 μ. ελεύθερο.
- ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:  1) Δρόμος 200 μ.  2) Άλμα σε μήκος τρεις (3) προσπάθειες από τις οποίες βαθμολογείται η καλύτερη - 3) Σφαιροβολία (βάρος σφαίρας 4 κιλών), τρεις (3) προσπάθειες από τις οποίες  βαθμολογείται η καλύτερη, και  4) Κολύμβηση 50 μ. ελεύθερο.
Τα αγωνίσματα (αγοριών – κοριτσιών) θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.

Οι υποψήφιοι με αίτησή τους, στην εξεταστική επιτροπή δηλώνουν τα τρία (3) από τα τέσσερα (4) αγωνίσματα της κατηγορίας τους, στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν.
Η δήλωσή τους αυτή δεν μπορεί να τροποποιηθεί κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους .

Ανάλογα με τις επιδόσεις στα εξεταζόμενα αγωνίσματα, μπορούν να συγκεντρώσουν έως και 4.000 μόρια επιπλέον των μορίων που συγκεντρώνουν  από τα μαθήματα που εξετάστηκαν πανελλαδικά.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι που για σοβαρούς λόγους (συμμετοχή σε ειδικό μάθημα , ατύχημα, ασθένεια) δεν μπορούν να προσέλθουν την προγραμματισμένη ημερομηνία εξέτασής τους, μπορούν ύστερα από επικοινωνία με την πρόεδρο της Επιτροπής (κ. Μητρογιάννη Γεωργία) να προσέρχονται άλλη μέρα, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/06/2016 & ΤΡΙΤΗ 28/06/2016

Επίσης ,ύστερα από επικοινωνία με την Πρόεδρο της Επιτροπής  - και αν αυτό είναι  τεχνικά δυνατόν - υπάρχει περίπτωση να  επιτραπεί να προσέλθουν οι υποψήφιοι από Κεφαλονιά άλλη μέρα από αυτήν που είναι προγραμματισμένη σύμφωνα με το επώνυμο και το άθλημα, προκειμένου να μειώσουν το χρόνο παραμονής στην Πάτρα και τα αντίστοιχα έξοδα.

Οι υποψήφιοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται:


-  Στην Ομάδα Φυσικής Αγωγής Αχαϊας (κ. Μιχαλόπουλο Γεώργιο) στα τηλέφωνα: 2610465850, 2610465842  ή στην ιστοσελίδα http://dide.ach.sch.gr/grfapatr

ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.

Comments:

< Προηγούμενα Επόμενα >


Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Flash Player

Paparazzi Menu

Event Calendar

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 Μάρ Μάρ Μάρ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2018/02/22
Kefalonia, Greece

Ανατ.: 07:26
Δύση: 18:18

Σελήνη:
Πρώτο Τέταρτο

Των εν τοις Ευγενίου μαρτύρων, Ανθούσης μάρτυρος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...