Αρχική arrow Νέα - Ειδήσεις arrow Σάλος με τη Ryanair

Σάλος με τη Ryanair

Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016

Σάλος με τη Ryanair:

Καλεί τους επιβάτες να υπογράψουν σχετικά με την σημερινή απεργία

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία καλεί ξανά τους πελάτες της να πάρουν θέση με αφορμή την απεργία της Πέμπτης.

Με ένα ενημερωτικό tweet για την ακύρωση των πτήσεών της στην Ελλάδα, η αεροπορική εταιρεία Ryanair καλεί τους πελάτες της να υπογράψουν σε μια ειδική ιστοσελίδα υπέρ του αιτήματός της κατά των απεργιών που προκαλούν κωλύματα στη λειτουργία της.Λόγω απεργίας των ΕΕΚ ακυρώνονται οι πτήσεις μας προς/από/εντός Ελλάδος. Υπογράψτε κατά των απεργιών: https://t.co/aONL5B8xhC — Ryanair (@Ryanair) April 6, 2016

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Keep Europe Skies Open, η Ryanair παραθέτει στοιχεία από το πρόσφατο παρελθόν των κινητοποιήσεων στη Γαλλία οι οποίες προκάλεσαν εκτεταμένες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων. Μάλιστα, η Ryanair καλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να πάρουν θέση ούτως ώστε να σταματήσουν οι ακυρώσεις πτήσεων εξαιτίας των απεργιών των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

To σχετικό link υπάρχει και στην πρώτη σελίδα του site της εταιρείας.

Τέλος, σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

Λυπούμαστε για την εξαναγκαστική ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων για αύριο (Πέμπτη 7 Απριλίου), προς/από και εντός Ελλάδος, λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Όλοι οι επιβάτες των πτήσεων που επηρεάζονται, έχουν ενημερωθεί μέσω email και SMS, ενώ τους έχουν δοθεί οι παρακάτω επιλογές: πλήρης επιστροφή χρημάτων, κράτηση στην επόμενη διαθέσιμη πτήση ή κράτηση σε ένα άλλο δρομολόγιο».

Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από τους επιβάτες που έχουν επηρεαστεί από τις πράξεις των ΕΕΚ, οι οποίοι εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους Ευρωπαίους επιβάτες και καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποτρέψει περαιτέρω αναταραχές.

Είναι άδικο χιλιάδες Ευρωπαίοι επιβάτες να ακυρώνουν τα ταξίδια και τις διακοπές τους λόγω των απεργιών. Παράλληλα παροτρύνουμε όλους τους επιβάτες να υπογράψουν υπέρ της εκστρατείας Keep Europe’s Skies Open

e-radio.gr

Comments:

Τελευταία ενημέρωση Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016
< Προηγούμενα Επόμενα >


Get Adobe Flash Player

Module CU3ER needs Adobe Flash Player. Get it by clicking the image below!
Get Flash Player

Paparazzi Menu

Event Calendar

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
Σεπ 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 Νοέ Νοέ Νοέ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2018/10/21
Kefalonia, Greece

Ανατ.: 06:55
Δύση: 17:49

Σελήνη
11 ημερών

Ιλαρίωνος, Σωκράτους, Θεοδότης μάρτυρος, Φιλοθέου, Βαρνάβα και Ιλαρίωνος των οσίων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...